ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

April 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

Προκήρυξη εισαγωγής σπουδαστών/σπουδαστριών στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού Ακαδημαϊκού Έτους 2024-2025

Σας γνωρίζουμε ότι αναρτήθηκε στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του ΥΝΑΝΠ: www.ynanp.gr η εγκύκλιος προκήρυξης διαγωνισμού εισαγωγής σπουδαστών/στριών στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού ακαδημαϊκού έτους 2024-2025. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να ενημερωθούν από το διαδίκτυο σχετικά με τα δικαιολογητικά και τις ημερομηνίες υποβολής τους.
Η υποβολή των αιτήσεων ξεκίνησε από 26-03-2024. Όλοι οι υποψήφιοι από την 26-03-2024 πρέπει να υποβάλλουν αίτηση, ηλεκτρονικά ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες του Παραρτήματος Ε΄ της Προκήρυξης Διαγωνισμού. Μετά την ολοκλήρωση της υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης οφείλουν να υποβάλλουν σε οποιαδήποτε ΑΕΝ (Παράρτημα Γ΄) κανονικά και πλήρη τα δικαιολογητικά τους, προκειμένου να γίνει αποδεκτή η αίτησή τους.
Η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών (που θα συνοδεύονται από το αποδεικτικό της αίτησης που υπέβαλαν ηλεκτρονικά στο ΥΝΑΝΠ), λήγει στις 25-04-2024 ημέρα Πέμπτη.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα που αναγράφονται στη σχετική προκήρυξη.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Πρόγραμμα μαθητών

Πρόγραμμα καθηγητών


ΘΕΜΑ: «Προσέλκυση-Επιλογή-Κατανομή Στρατιωτικού Προσωπικού» κατάθεση Δελτίου Απογραφής γεννηθέντων το έτος 2006)

ΕΞΕ – 26595 – 2024 – Φ12α_ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ – ΕΠΙΛΟΓΗ – ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ_ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ 2024

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΥΠΕΥΝΘΥΜΙΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΙΣ ΠΚΕ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ, ΕΤΟΥΣ 2024.

https://www.minedu.gov.gr/news/57761-22-02-24-2024

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΑΙΘΑ


Ενημέρωση για την έκδοση προκήρυξης διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων του ΥΠΑΙΘΑ.

Σας γνωρίζουμε ότι αναρτήθηκε στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας: www.hellenicpolice.gr η προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων κατά το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025 με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων του ΥΠΑΙΘΑ. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να ενημερωθούν από το διαδίκτυο σχετικά με τα δικαιολογητικά και τις ημερομηνίες υποβολής τους.

Οι υποψήφιοι/ες υποχρεούνται να υποβάλουν αυτοπροσώπως στo Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέχρι την ώρα 15.00 της 25-02-2024.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα κατά τόπους Αστυνομικά Τμήματα και στις κατά τόπους Διευθύνσεις Αστυνομίας


ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΑΝΘΟΥΣΑΣ

Ο Δήμαρχος Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης, σας προσκαλεί στη μεγάλη δράση δενδροφύτευσης στην Ανθούσα, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024, και ώρα 11:00 π.μ. Σημείο συνάντησης Κοινοτικό Πάρκο Ανθούσας (Περιπατητικό μονοπάτι). Η δράση  πραγματοποιείται σε συνεργασία με το “Όλοι Μαζί Μπορούμε”.


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου  Φίλων Παιδιών, Εφήβων, Ενηλίκων ΑμεΑ και όλων των παιδιών «Εθελοντούμε» σε συνεργασία με την Ένωση Ελλήνων Μουσουργών και το Ινστιτούτο Goethe σας προσκαλεί στην συναυλία την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024 ώρα 20:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ινστιτούτου Goethe (Ομήρου 14 – 16, τηλ: 210 3661000)

Frühlingsreise (Ανοιξιάτικο Ταξίδι)

Μελοποιημένη Ποίηση

Θα παρουσιαστούν έργα για φωνή και πιάνο

Αφιερωμένη στα παιδιά με αυτισμό και σε όλους τους γονείς ΑμεΑ


Διευκρινίσεις σχετικά με τις εξετάσεις για την εισαγωγή σπουδαστών σε Τμήματα Μουσικών Σπουδών των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Α.Ε.Ι.) από τις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2024 και εφεξής


Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή υποψηφίων στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Σχολών Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και  Δοκίμων Λιμενοφυλάκων με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων ακαδημαϊκού έτους 2024-2025


Κάλεσμα στο καρναβάλι της Κάντζας

Την ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024 στις 12.00 συγκεντρωνόμαστε όλοι μαζί, γονείς ,παιδιά και κάτοικοι της περιοχής ντυμένοι καρναβαλιστές στο ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΚΑΝΤΖΑΣ και ξεκινάμε στις 13.00 την μεγάλη παρέλαση που θα διανύσει την ΑΦΑΝΩΝ ΗΡΩΩΝ, ΑΙΟΛΟΥ, ΓΑΛΑΞΙΑ , καταλήγουμε στο προαύλιο χώρο του συλλόγου μας όπου και θα συνεχιστεί ένα μεγάλο ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ!

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ

Κάλεσμα για Παιδιά


«Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή υποψηφίων στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Στρατιωτικών Σχολών ακαδημαϊκού έτους 2024-2025»


Κέντρα Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.).

Διαδικασία υποβολής αιτήματος αξιολόγησης από το ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.

Eντυπο 1

Eντυπο 2


Μέτρα προστασίας για τη μείωση της μετάδοσης λοιμώξεων – κορονοϊού

Δικαιολόγηση απουσιών λόγω κορονοϊού

Δείτε λεπτομέρειες στην εγκύκλιο που ακολουθεί:

εγκύκλιος


«Ενεργοποίηση Επταμελών Επιτροπών για έκδοση Πιστοποιητικού Διαπίστωσης Πάθησης για την Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ατόμων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις το ακαδημαϊκό έτος 2024-25»

Περισσότερες πληροφορίες στο παρακάτω έγγραφο pdf

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΤΑΜΕΛΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ 2024-2025(Ψ4Φ246ΝΚΠΔ-ΞΚΥ)


ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ-ΔΗΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΕΛ ΕΤΟΥΣ 2024

(μαθητές ή απόφοιτοι)

Σας ενημερώνουμε ότι από  Τετάρτη 29/11/2023  ως και Παρασκευή 15/12/2023 θα γίνεται η υποβολή αιτήσεων-δηλώσεων συμμετοχής στις πανελλαδικές εξετάσεις 2023. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε στα έγγραφα που ακολουθούν.

Οι απόφοιτοι πρέπει να έχουν μαζί τους απολυτήριο, ταυτότητα και μία φωτογραφία.

Εγκύκλιος αιτήσεων-δηλώσεων

ΑΙΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ ΓΕΛ Υποψήφιος 2024

Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση ΓΕΛ για 5 ΜΟΥΣΙΚΑ 2024

ΑΡΧΕΙΟ ΟΔΗΓΙΕΣ Α-Δ ΓΕΛ 2024

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ 2024

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΕΛ 2024


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ


                      ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ     Λόγω της εθνικής επετείου, το αυριανό πρόγραμμα τροποποιείται:     Στις 09:00 π.μ. θα γίνει η  επίδοση βραβείων/ αριστείων, βάσει της περσινής επίδοσης, και η παράδοση της σημαίας στη νέα σημαιοφόρο του σχολείου μας. Θα ακολουθήσει η αφιερωμένη στην εθνική επέτειο του 1940 σχολική μας γιορτή.  Όσοι κηδεμόνες επιθυμούν, μπορούν να παρευρεθούν στην όλη διαδικασία.   Το λεωφορείο από την Ανθούσα θα κάνει κανονικά το πρωινό του δρομολόγιο, αλλά θα αναχωρήσει από το σχολείο στις 11:15.      Το Σάββατο η εθνική επέτειος θα εορταστεί με δοξολογία και κατάθεση στεφάνων στον χώρο του Αγίου Τρύφωνος στις 10:30π.μ. Θα ακολουθήσει παρέλαση στη Λεωφόρο Μαραθώνος στις 11:30.



ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ  Α΄ ΤΑΞΗΣ

Αγαπητοί γονείς

Όπως είναι γνωστό, η ένταξη σε κάθε νέα κοινωνική ομάδα συνοδεύεται από απορίες, ζητήματα προσαρμογής, ίσως και άγχος.

Σας καλούμε, λοιπόν, σε  μια πρώτη ενημερωτική συνάντηση, ώστε να ενημερωθείτε για  τη λειτουργία του Σχολείου, να ανταλλάξουμε απόψεις,  αλλά και να διερευνήσουμε λύσεις για τα όποια θέματα δημιουργούν προσκόμματα στην ομαλή εξέλιξη του εκπαιδευτικού έργου.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 6:30 μ.μ. στο Σχολείο μας.

Ο Δ/ντής του 2ου Λυκείου Παλλήνης


ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ- ΑΓΙΑΣΜΟΣ

Τη ΔΕΥΤΕΡΑ 11/9/2021 και ώρα 09:45 θα πραγματοποιηθεί στο Σχολείο μας  Αγιασμός  με την ευκαιρία της έναρξης του διδακτικού έτους.

 Παρακαλούνται οι μαθητές να έχουν μαζί τους τις τσάντες τους, διότι:

08:30 θα δοθούν τα Βιβλία και Πρόγραμμα μαθημάτων στους μαθητές της Γ΄ Τάξης, θα ακολουθήσει στις 09:45 ο Αγιασμός και στη συνέχεια θα δοθούν τα Βιβλία- και το Πρόγραμμα- της Α΄και της Β΄τάξης.

 ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΘΟΥΣΑ

 Το λεωφορείο θα ξεκινήσει το δρομολόγιό του τη Δευτέρα στις 08:00 και θα αναχωρήσει από το Σχολείο στις 12:00. Οι μαθητές θα παραλάβουν τη Δευτέρα από το Σχολείο τις κάρτες επιβίβασης για το  συγκεκριμένο λεωφορείο.


                               ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ

ΕΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟΥΣ/ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ, ΕΩΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 18-9- 23, ΟΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ Υ. Δ. ΜΕ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ (ΜΕΣΩ GOV, ΚΕΠ Ή ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ  ΕΔΩ). ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ  ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ


ΕΚΘΕΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ 2ΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ

Εξωτερική  αξιολόγηση 2022-23  (έκθεση εξωτερικής αξιολόγησης του έργου της Σχολικής μονάδας)


ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ/ΘΗΤΗ

 ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ

Για την ολοκλήρωση της επανεγγραφής των μαθητριών/τών παρακαλούμε οι κηδεμόνες να προσκομίσουν/ αποστείλουν έντυπα ή ηλεκτρονικά – ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8/9/2023 τα παρακάτω έγγραφα:

ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ/ΤΕΣ ΤΗΣ Β΄ΚΑΙ Γ΄ΤΑΞΗΣ

  •  την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής (αποτέλεσμα τοποθέτησης) και

  • φωτοτυπία της Αστυνομικής Ταυτότητας, ΑΝ ΑΛΛΑΞΕ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ Α΄ΤΑΞΗ.

ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ/ΤΕΣ ΤΗΣ Α΄ΤΑΞΗΣ

  •  την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής (αποτέλεσμα τοποθέτησης),

  • φωτοτυπία της Αστυνομικής Ταυτότητας (ή μεταφρασμένο πιστοποιητικό εγγραφής στο Μητρώο Δήμου της χώρας προέλευσης) ΚΑΙ

  • ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΑΣ (υπόδειγμα δείτε εδώ)


ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΣΤΙΣ ΑΝΩΤΑΤΕΣ ΣΧΟΛΕΣ 2023

Παρακάτω επισυνάπτονται αρχεία σε μορφή excel με τους κωδικούς των επιτυχόντων:

Επιτυχόντες πανελλαδικών 2023

Επιτυχόντες 10% 2022

Επιτυχόντες 10% 2021

Πατήστε επάνω στους επιτυχόντες που σας ενδιαφέρει για να ανοίξετε και αν θέλετε να κατεβάσετε το αρχείο στη συσκευή σας.


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ  ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΑΞΗ    Καλούνται οι κηδεμόνες των μαθητών να καταθέσουν ηλεκτρονικά έως τις 7/7/23 την αίτηση εγγραφής στην επόμενη Τάξη του Λυκείου ή του ΕΠΑΛ.  Δείτε σχετικές οδηγίες ΕΔΩ 


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ

Για την αποφυγή προβλημάτων κατά την ανανέωση της εγγραφής του παιδιού σας (από την  Α’ ή Β΄ Τάξη στη Β’ ή Γ’ Τάξη του Λυκείου αντίστοιχα), παρακαλούμε έως την ΤΕΤΑΡΤΗ 17/5/23 να αποστείλετε στο Σχολείο, έντυπα ή ηλεκτρονικά υπογεγραμμένες τις δύο Υπεύθυνες Δηλώσεις που θα βρείτε στη συνέχεια.

 Πριν τη συμπλήρωση των Δηλώσεων, διαβάστε τη σχετική επιστολή (ΕΔΩ) Υ.Δ. του κηδεμόνα που θα κάνει την Εγγραφή (ΕΔΩ). Υ.Δ. του έτερου κηδεμόνα  (ΕΔΩ)


ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ

Όσοι κηδεμόνες επιθυμούν να λάβουν μέρος στον προληπτικό έλεγχο εμβολιαστικής κάλυψης μαθητών μπορούν να βρούν τη σχετική δήλωση αμέσως πιο κάτω.

  Tη δήλωση θα πρέπει να αποστείλουν μαζί με το βιβλιάριο Υγείας, σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει γίνει μέσω e mail.


 

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΕΔΙΑ

Πληροφορίες θα βρείτε στο κείμενο που ακολουθεί. Πατήστε επάνω για να ανοίξει το link.

ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΙΚΟ ΥΑ Ένταξης Τμημάτων σε ΕΠ


Το email του σχολείου   είναι :

mail@2lyk-pallin.att.sch.gr

 

Ωρολόγιο Πρόγραμμα

Μέρες και ώρες συνάντησης με εκπαιδευτέςσπουδές-προσεκαλος

Σχολικός εκφοβισμός

 

Σχολικό έτος 2023-24